Vabljeni na 17. novoletni skok v morje

Na novega leta dan, 1. 1. 2023, bo organiziran najbolj nori dogodek, 17. NOVOLETNI SKOK V MORJE. Enako kot pretekla leta, bo tudi letos organiziran v Portorožu.

Dogodek je uradno organiziran in je za udeležbo potrebno plačati prijavnino. Organizator za plačano prijavnino podeli simbolično darilo, organizira segrevanje in organiziran skok v morje ter zagotovi varovanje skoka.

IPA klub Štajerska bo za svoje člane, ki se bodo odločili udeležiti prireditve, organizirala prevoz v Portorož in plačala prijavnino v vrednosti 15 evrov.

Željni adrenalinskega doživetja se sami prijavijo na spletno stran organizatorja in plačajo prijavnino. Po opravljenem skoku se bomo IPA člani, ki so se prijavili, plačali štartnino in se udeležili skoka, fotografirali na kraju samem. Na podlagi tega bo povrnjena startnina s strani IPA Kluba Štajerska svojim članom.

Ker smo vezani na roke za organizacijo prevoza, sporočite prijavljeni svojo udeležbo najkasneje do 25. 12. 2022 do 24. ure organizatorju prevoza Tometu Petreskemu na tel. štev. 070 221 465 ali na e-mail tome.petreski@gmail.com.

Dogodka se vsak posameznik udeleži na lastno odgovornost, primeren pa je za vse, ki so v dobri zdravstveni kondiciji. Razpis dogodka je na spletni povezavi: https://www.novoletniskokvmorje.eu/.

Vljudno vabljen