Vožnja s športnimi avtomobili, polet s helikopterji

V sodelovanju z IPA Monfalcone in podjetjem Passione GT Noleggi iz Bologne organiziramo mednarodno družabno srečanje članov IPA v soboto, dne 23.03.2024 med 09:00 in 16:00 uro na dirkališču Lignano Circuit (https://www.lignanocircuit.com/), na katerem bo možno po dirkalni stezi voziti nekatere super športne avtomobile. 
Na razpolago bodo Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracan Avio, McLaren Artura Performance, Porsche Cayman Cup, Subaru Impreza Sti WRC in morda še kaj.

Za člane IPA bo cena vožnje precej nižja od dejanske komercialne cene. Podrobnosti o ceni lahko dobite pri članih UO IPA RK Štajerska.

Na dogodku bodo na razpolago tudi helikopterji proizvajalca Konner in sicer modela K1 in K2, s katerimi bo možno leteti. Konner so tehnološko izjemno inovativni helikopterji, več pa si lahko preberete na njihovi spletni strani. 
Cena poleta ta trenutek ni znana. ( https://www.konnerhelicopters.com )

Pogoji za udeležbo:
– obvezna najava predsedniku IPA Koper, ki mora vsebovati število udeleženih oseb in posamezne želje (na primer tip avtomobila, število krogov, želja po letenju s helikopterjem ali samo ogled dogodka). Za podrobnosti se vsak udeleženec dogovori ob prihodu na kraju samem s ponudnikom ;
– prihod na kraj dogodka je v lastni organizaciji;
– vsi stroški so v breme udeleženca;
– IPA Koper ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno materialno škodo ali poškodbe udeležencev.
– rok za najave je do sobote, 16.03.2024

Število udeležencev je omejeno!