Vabljeni na kegljanje

Klub upokojenih delavcev Policije Maksa Perca Maribor razpisuje prvenstvo članov kluba in aktivnih delavcev in delavk PP in NOE PU Maribor ter članov društev v okviru PU Maribor v kegljanju.

Tekmovanje se bo odvijalo v petek, 30. 11. 2018, s pričetkom ob 9. uri na kegljišču v Dvorani Tabor v Mariboru.

Igra se samo v posamični konkurenci ločeno moški in ženske. Vsak tekmovalec ima na voljo 10 lučajev za ogrevanje in 60 lučajev (30 na polno in 30 na čiščenje) za rezultat.

Prvi trije tekmovalci in tekmovalke prejmejo pokale. Razglasitev rezultatov bo takoj po končanem tekmovanju v Dvorani Tabor.

Prijave za tekmovanje pošljite na naslov: avgust.volsek@gmail.com ali na tel. številko 041/786-992 (Volšek) najpozneje do torka, 27. 11. 2018. Prijavnina za posameznika znaša 5 EUR in se plača na dan tekmovanja organizatorju v Dvorani Tabor.

Zbor vseh tekmovalcev je na kegljišču Dvorane Tabor v II. nadstropju ob 08.30 uri, kjer boste podrobno seznanjeni s pravili tekmovanja in razporedom, ki bo že pripravljen, glede na vaše prijave. Po razglasitvi rezultatov bo za udeležence turnirja poskrbljeno za hrano in pijačo.