Obisk tujih IPA prijateljev

Junija smo v Maribor, člani IPA Štajerske, v okviru vsakoletnega družinskega piknika, povabili tudi naše IPA Prijatelje iz tujine.

Ker so bili naši gostujoči člani prvič v Mariboru, smo se odločili, da jim popestrimo dogajanje v našem lepem mestu. Tako smo vse člane sprejeli na zbirnem mestu na Trubarjevi 19, kjer smo jih pričakali z zakusko in osvežitvijo. Pod vodstvom člana Franca Virtiča smo se odpravili na stadion NK Maribor, kjer so si gosti ogledali zelenico, tribune, slačilnice in ostale dostopne prostore. Odpravili smo se še na ogled znamenitosti mesta Maribor in Stare trte, kjer je sledila krajša degustacija. Sledil je spoznavni večer in izmenjava daril.

Naslednje jutro smo prijavljene za tekmovanje v ribolovu odpeljali na ribnik RD Rače, kjer je sledilo žrebanje in kasneje tekmovanje. Ostale goste pa smo odpeljali do snežnega stadiona, kjer je po zajtrku sledila vožnja z gondolo na vrh Pohorja. Z vrha Pohorja smo si ogledali panoramski razgled. Po krajši osvežitvi smo se z gondolami odpeljali nazaj v dolino in na družinski piknik v Rače, kjer smo podelili pokale in nagrade za tekmovanje.

S pomočjo donatorjev in IPA prijateljev smo našim gostom iz tujine polepšali obisk Maribora, ki ga še lep čas ne bodo pozabili.

 

Še rezultati z ribiškega tekmovanja:

1. Turk Drago.

2. Rudl Mario

3. Senekocič Drago

1. Ribo Bajrić Midkad