Novoletni skok v morje

Že prvi dan novega leta bo organiziran najbolj nori dogodek: 17. NOVOLETNI SKOK V MORJE. Kot prejšnja leta bo ta skok tudi letos v Portorožu.

Dogodek je organiziran uradno in je za udeležbo na njem potrebno plačati prijavnino. Organizator za plačano prijavnino podeli simbolično darilo in organizira segrevanje, organiziran skok v morje ter varovanje pri tem.

IPA klub Štajerska, bo za svoje člane, ki se bodo odločili udeležiti 17. NOVOLETNEGA SKOKA V MORJE, organizirala prevoz v Portorož in plačala prijavnino v vrednosti do 15 evrov na člana. Dokazilo o udeležbi je kratek pisni prispevek o udeležbi na prireditvi in fotografija skoka oz. udeleženca neposredno po skoku v morju.

Ker smo vezani na roke in organizacijo prevoza, sprejema prijave do 26. 12. 2021 do 24. ure Tome Petreski, na tel. štev. 070 221 465 ali na e-mail tome.petreski@gmail.com.

Naprošamo, da ste pri prijavah resni, saj bo na podlagi zbranih prijav plačana prijavnina, ki pa je organizator ob neudeležbi ne vrača nazaj.

Dogodka se vsak posameznik udeleži na lastno odgovornost. Skok v morje je primeren za vse, ki so v dobri zdravstveni kondiciji. Udeleženci morajo izpolnjevati PCT pogoj. Razpis dogodka si lahko ogledate na povezavi: https://www.novoletniskokvmorje.eu/.

Vljudno vabljeni!