DRUŽINSKI PIKNIK IPA ŠTAJERSKA – VABILO

IPA klub Štajerska bo v soboto, 19. 10. 2024, ob 13. uri, v Športnem centru Marinko Galić na Korbunovi ulici v Mariboru, pod Pekrsko Gorco, za člane IPA kluba Štajerska, njihove družinske člane in prijatelje, organiziral tradicionalni družinski piknik z ribiškim tekmovanjem v lovu rib s plovcem.

Zbor ribičev je ob 6.30 na ribniku Radvanje. Ribolov traja od 8. do 12. ure. Piknik se prične ob 13. uri. Uporaba ribiških mrež ni dovoljena, zato se bodo ujete ribe tehtale takoj po ulovu in se takoj spuščale nazaj v ribnik.

Najboljši trije tekmovalci ribiškega tekmovanja bodo prejeli pokale, za vse tekmovalce pa bomo zagotoviti praktične nagrade. Tekmuje se na lastno odgovornost, organizator ne prevzema odgovornosti za telesne poškodbe ali poškodovano opremo.

Na prireditvenem prostoru se nahajata nogometno igrišče in igrišče za odbojko na mivki, na katerih se lahko rekreiramo.

Prireditveni prostor poseduje tudi igrala za najmanjše družinske člane naših  članic in članov. Prostor omogoča tudi glasbo in ples. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno za dobro vzdušje in prijetno druženje pa mora prispevati vsak udeleženec po svojih močeh.

Pozivamo člane in članice, ki se ukvarjajo s peko peciva, da za to priložnost pripravijo kakšno svojo sladico, ki jih bomo oštevilčili in izvedli glasovanje za najboljše pecivo. Najboljšega »slaščičarja« bomo ob razglasitvi nagradili z najdaljšim aplavzom.

Piknik je za člane kluba in njihove otroke, stare do 15 let, brezplačen. Za ostale družinske člane je plačilo 10 evrov po osebi.

Člane prosimo, da se prijavijo pri IPA zaupnikih po enotah, do 10. 10. 2024.

IPA zaupniki posredujte prijave do 15. 10. 2024 g. Tometu Petreskemu na tel. štev. 070 221 465 ali na e-mail: rkstajerska@ipa.si.

Pri prijavi prosim navedite, ali se prijavljate samo na piknik, ali tudi na ribiško tekmovanje. (Prosimo za resnost pri prijavi zaradi nabave ustrezne količine hrane in pijače…).

S seboj prinesite dobro voljo, za ostalo bomo poskrbeli s skupnimi močmi!

SERVO PER AMIKECO